Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Vi

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym championie?Głównie chciałbym nią grać w jungli ,ale nadal się zastanawiam bo grałem tym na botach 3x3 [pbe] i naprawdę ciężko coś tym ubić do 6 lvl. Po tym 6 jakoś szło ale przed nie mogłem nic zabić.

A może lepszy byłby od niej hecarim.Ew mógłbym kupić yoricka albo elise na solo topa.Co wy byście wybrali?

Opublikowano
Vi:

-Ogólnie postać OP

-Świetna na topie/jungli

-Mocne dmg z e oraz r

-Stun z q

-Łatwa farma

-Dobre dmg z ulti.

Z tych które wymieniłeś na 100% Vi :)
Opublikowano

@UP

Popieram, Vi to doskonała postać to zaczęcia TF, swoim ulti oraz mocny E , potrafi zamieszać ;P. Yoricka nie polecam, szybko się nudzi, strasznie nużąca poska /;. Elise też fajna, lecz Vi zdecydowanie bym wybrał ^^.

Opublikowano

@UP

Popieram, Vi to doskonała postać to zaczęcia TF, swoim ulti oraz mocny E , potrafi zamieszać ;P. Yoricka nie polecam, szybko się nudzi, strasznie nużąca poska /;. Elise też fajna, lecz Vi zdecydowanie bym wybrał ^^.

VI jest nadal tak mocna jak przed tym nerfem? Bo grałem dziś na pbe i nie mogłem ubić nawet bota przed 6 lvl bo mi uciekali... Naprawdę się na niej nie zawiodę?

Opublikowano

Na dzisiejsza mete polecam elise

+Stun

+Harras

+Leczenie

+System escape

+Mocne early/late

-Problemy z mana

A Vi jest wedlug mnie dobra w late,bo ma to swoje zjebane ulti :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Vi , zdecydowanie w jungli:) :

- wysoka mobilność
- tarcza absorbująca obrażenia
- dobra w walce 1v1
- potrafi zwiększyć swoją szybkość ataku jak również obniżyć pancerz wrogim bohaterom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...